Hos IQVIA tror vi på, at der er et stort potentiale for Business Intelligence ved at se jeres økonomikonsulent, forretningsanalytiker eller specialkonsulent som en central spiller i virksomhedens business intelligence miljø.

Sådan bruger vores kunder Tableau

Tableau anvendes primært af forretningsanalytikere til visualisering og dataanalyse. Men vigtigst af alt, så gør Tableau det også lettere at kommunikere den viden videre til andre interessenter i virksomheden. Data bliver gjort forståelige. Se f.eks. gode eksempler her!

Rent praktisk sidder forretningsanalytikeren og arbejder i en desktop klient (den fungerer både på Windows og Mac) og resultaterne deles ved upload til Tableau Server, hvorfra de kan tilgås fra alle devices – i apps eller i en browser. Tableau er derfor også et stærkt redskab til dashboards og scorecards.

Hvis vi selv skal sige det, så får I markedets bedste værktøj til dataanalyse og visualisering. Det mener de i øvrigt også hos Gartner Group. Hvis vi lige skal ridse det op, så får I:

  • Den korteste rute fra data til indsigt
  • Nem deling af viden og let at visualisere
  • Direkte adgang til alle tænkelige (og utænkelige) datakilder og datablends heraf
  • Big Data Analytics
  • Dashboards og scorecards på alle platforme

Men forestil dig så at…

Som Business Intelligence konsulenter, der til daglig arbejder med en række spændende scenarier og cases, så har vi det nogen vil kalde en ret livlig fantasi. Men faktum er, at mange af de scenarier vi arbejder med til daglig, kan ligge blot fem år fremme i tiden. Nogle lidt længere fremme, men ikke desto mindre noget, som man bør tænke ind i sin BI løsning.

Med Tableau får I et værktøj, der gør, at I også er klar på fremtidens scenarier. Ja, I kan faktisk selv tænke dem frem! Tableau giver jer mulighed for at være kreative med jeres data og opstille et utal af tænkelige og for jer måske utænkelige scenarier. Man kan næsten sige, at I får en palle med krystalkugler, som I kan kigge ind i. Men så er det op til jer at vurdere, hvilken fremtid, I vil arbejde jer hen i mod.