Qlik Sense

Qlik Sense er markedets mest intuitive analyseværktøj, der gør det nemt for langt de fleste brugere at skabe deres egne personlige rapporter og dashboards. Og så er det tilmed nemt at få det til at se lækkert og præsentabelt ud.

Men Qlik Sense er ikke kun et visualiseringsværktøj. Det er meget mere. Det giver dig også den bagvedliggende viden, der ligger til grund for de grafer og kurver du ser på skærmen. Du får derfor også indsigten, der sikrer, at du ved præcist hvilket grundlag, du nu skal træffe dine beslutninger ud fra eller kommunikere videre ud til forretningen.

Med simpel drag-and-drop kan du nemt bygge dine egen rapporter og ikke mindst gøre dem klar til at præsentere for dine kolleger. Så hvad enten du skal tale til direktionen eller dit eget team, kan du altså modulere dine rapporter efter hvor detaljeret det skal være. Din rapport indeholder lige præcis det, du gerne vil vise frem.

Qlik View

Qlik View er udviklerens værktøj. Det er nøglen til at klæde jeres it-afdeling på, så de lettere og hurtigere kan understøtte forretningens behov. Alt sammen uden at gå på kompromis med kvalitet, data sikkerhed og data governance.

Med Qlik View er det nemt at konsolidere store mængder data fra flere kilder. Der er også taget højde for, at det skal være nemt at integrere med eksisterende sikkerhedssystemer og datakilder, så jeres investeringer sikres. Det skal ikke være dyrere at gøre tingene lettere.

I it-afdelingen vil de også opleve, at det bliver mindre stressende at skulle levere til forretningen. Qlik Views værktøjer til applikationsudvikling er i en klasse for sig. Hvad enten vi taler om udvikling af nye apps eller ændringer til eksisterende, vil I opleve en langt hurtigere leveringstid. I kombination med Qlik Sense, der i højere grad gør det lettere for forretningen selv at skabe deres egne rapporter, vil jeres it-afdeling ligeledes opleve en mærkbar reduktion i arbejdsmængden. Win-win!

Derfor har vi valgt at anvende produkterne fra Qlik

Hos IQVIA tror vi på, at der er et stort potentiale for Business Intelligence ved at se forretningsbrugerne som en meget vigtigt ressource i virksomhedens Business Intelligence miljø. Det er dem, der skal operationalisere de mange data og derfor også dem, der ved lige præcis hvilken indsigt, de har brug for. Så hvorfor ikke sætte dem bag rattet?