Mist & BIML

Har din organisation et stort og komplekst datawarehouse, som i bruger tid på at vedligeholde? Eller er I igang med at udvikle et nyt datawarehouse? Hvis svaret er, ja, så kan Mist være hjælpen du netop har brug for. Med Mist kan du nemlig autogenerere din ETL proces og derved spare oceaner af tid og ikke mindst penge på udvikling af jeres datawarehouse.

 

 

 

 

Image1

Men ikke nok med det, så får du autogenereret din dokumentation, du får opbygget et datawarehouse efter best practices og du kan få mere tid til at fokusere på konfigurationen til forretningen frem for tid på udvikling.

Baseret på vores kunders behov

Gennem årene er vi kun blevet endnu mere begejstret for produktet, hvorfor vi også sideløbende, i kraft af vores partnerskab med Varigence, har været med til at sparre med dem omkring videreudviklingen af Mist. Vi er derfor ret godt inde i produktet og har været med til at forme det på baggrund af vores kunders behov.

Sådan bruger vores kunder Mist/BIML

Mange af vore kunder oplever, at der er en mangel på standardisering. Tingene bliver gjort på 17 forskellige måder, hvilket gør det til en større udfordring rent ledelsesmæssigt. Men hvis alle nu gjorde det på samme måde, ville det også være væsentligt lettere at bede dem løbe i samme retning.

Når kunderne beder om en standardisering af deres forretningslogik, er det i virkeligheden en Mist / BIML løsning, de spørger efter. Med det får de en mere effektiv og målrettet forståelse af forretningen. Derudover betyder det også, at man, ved at automatisere ETL processen, sparer oceaner af ressourcer i processen omkring transformering af data. Disse ressourcer kan nu i stedet allokeres til at bygge rapporter, KPI’er, mobile dashboards og meget mere. De kan nu fokusere på det, der i virkeligheden skaber værdi.

Image1

Med Mist/BIML får I derfor…

Èt værktøj, der kan visualisere alt hvad man kan beskrive med BIML.

Standardisering på tværs af projekter, som sikrer mindre sårbarhed overfor ændringer i personale eller nye systemer.

Et værktøj baseret på BIML – et filformat, der er til at forstå!

Mulighed for at genbruge eksisterende løsninger ved at importere dem ind i Mist.

Problemfri implementering i virksomheder med en tværgående, enkelt model for data, ETL og OLAP-kuber.

Mulighed for at generere nye produkter, der ser ud som om du har brugt timer foran skærmen, men Mist har klaret det hårde arbejde.

Derudover får I et værktøj…

  • Der er 100% kompatibelt med Microsoft SQL server. I får ét samlet sted til jeres BI-viden, -erfaringer og best practises sat op i templates, transformers og scripts. Det giver to store fordele: andre kan genbruge denne viden og nye udviklere kan hurtigt komme up-to-speed ved at læse Biml-kode.
  • Med Mist har vi taget vigtige udviklingsmetoder og -teknikker såsom versionskontrol, unit tests og kodegenbrug til BI og gjort dem tilgængelige og nemme at bruge. Slutresultatet er færre linjer kode, mere kodegenbrug end I troede var muligt og endda mulighed for at genbruge kode mellem projekter. Gentænk hvordan I laver BI og spild meget mindre tid på uvæsentlige detaljer.