Microsoft SQL Server er løsningen, der giver jer den fulde pakke. En investering i SQL er derfor mere en ‘bare’ en database. I tillæg til jeres investering får I nemlig også adgang til en hel portefølje af programmer og værktøjer, der sikrer, at I med det samme kan få en masse værdi ud af jeres database. Og det er alt sammen uden at have betalt for dyre licenser.

Har I brug for data NU?

Med Microsoft SQL Server får I også markedets hurtigste platform. Med indbygget in-memory teknologier, der arbejder på tværs af OLTP, datalager, business intelligence og analyseworkloads, får I hurtigere adgang til jeres data. Og hurtigere adgang til data, betyder rettidige beslutninger, der i mange virksomheder er altafgørende. Lad os komme med et eksempel.

Nemmere adgang til data = mere indsigt!

En virksomhed har haft en SQL server installeret i nogle år, men har indtil videre udelukkende brugt den til at lagre data fra deres mange applikationer. Derudover er det kun ganske få nøglepersoner fra it-afdelingen, der rent faktisk har adgang til de mange data. Det betyder, at når forretningen har brug for nøgletal eller anden statistik, så skal de via den udvalgte skare af it-medarbejdere, der har adgang. Det er et setup, der ikke ligefrem fordrer rettidighed og ej heller indsigt.

Løsningen i dette tilfælde var at få etableret et decideret datavarehus, der blev bygget som en kube oven på den eksisterende SQL server. Og for at lette forretningens adgang til data, blev der samtidig udarbejdet en række rapporter, der til enhver tid viser de mest efterspurgte tal og statistikker, hvilket forkorter processen væsentligt. Derudover fik enkelte controllere ligeledes adgang til data (læse), så de selv kan udarbejde nye rapporter.

Det her får I også med Microsoft SQL Server:

  • In-memory funktioner, der giver jer adgang til data væsentligt hurtigere end andre typer databaser
  • En topsikret platform, hvor I trygt kan placere jeres data
  • Et hybridmiljø, hvor I kan kombinere cloud med on-premise
  • En fuld BI-løsning som I bare skal tænde for