Sådan bruger vores kunder Datazen

Mange har efterhånden fået styr på standardrapporteringen men mangler dashboards og KPI-rapportering – især hvis I benytter Microsoft Business Intelligence. Datazen er skabt til at lukke dette “hul” ved at give jer et stærkt visualiseringsværktøj til dashboards og KPI-rapportering. Og så fungerer det på alle platforme – i apps. eller html5.

Med Datazen får vores kunder:

  • Mulighed for at komplementere deres BI-platform med dashboards og KPI-rapportering
  • Genbrug af eksisterende datakilder
  • En lang række præ-definerede widgets, der er specialdesignet til dashboards
  • Slut med dobbetlarbejde: “Build once – deploy on every platform”

Men forestil jer så at…

…I med Datazen kan flytte business intelligence fra at være standardrapportering til at indgå i direkte i jeres beslutningsprocesser, og dermed revitalisere Business Intelligence i jeres organisation? I er måske ikke helt nået dertil endnu, men med Datazen er potentialet der. Så når I er klar til at tage næste skridt, så har I allerede investeret i værktøjet dertil.

Derfor har vi valgt at anvende Datazen

Hos IQVIA tror vi på, at Business Intelligence er andet end standardrapportering. Det må også gerne se godt ud og være let at implementere. Datazen opfylder alle disse kriterier og er en effektiv måde at få mere ud af jeres investering i BI.

Datazen blev i 2015 opkøbt af Microsoft og indgår nu som en del af deres portfølje af frontendværktøjer. Læs mere om opkøbet her.