Vi er IQVIA, The Human Data Science Company

 

Sundhedssektoren er designet til at hjælpe mennesker. Som et globalt samfund investerer vi løbende og engagerer os alle i at fremme menneskers sundhed. For at levere værdi og reelle resultater. For at gribe udfordringen i at finde det næste gennembrud ved at få mest muligt ud af mere og mere begrænsede ressourcer.

Image1

 

 

Vi er inspireret af potentialet og drevet af mulighederne. Vi deler visionen om at drive sundhedssektoren fremad og ser, hvordan vi kan bidrage til at fremskynde fremskridt og resultater. Andre udvikler disse medicinske gennembrud. Vi gør vores del ved at bruge den nyeste indsigt, teknologi og menneskelig intelligens til at nytænke og levere muligheder, der kan gøre dem til virkelighed.

Det handler ikke bare om bedre kliniske forsøg. Eller fremskridt inden for teknologier og analyser. Eller hurtigere indsigt. Det handler om at frigøre den kraft, der er i human data science. Og derfor er IMS Health og Quintiles blevet til IQVIA, The Human Data Science Company.

Motiveret af sundhedssektoren hjælper vi og stræber efter at levere løsninger, der gør alle aktører i sundhedssektoren i stand til at innovere med tillid, maksimere muligheder og ultimativt forbedre den menneskelige sundhed.

Vi har kontorer i alle fire nordiske lande og med omkring 450 medarbejdere er vi i stand til at hjælpe hospitaler, myndigheder, interesseorganisationer, apoteker samt virksomheder inden for pharma og medtech med at opnå relevant indsigt og dybdegående viden for fortsat at kunne forbedre livet for patienter.