Det kræver dog den rigtige styrmand, så jeres projekt ikke ender på Nordpolen, når I i virkeligheden skulle have været på Sydpolen – og ja, sikre at skibet i det hele taget når frem i hel tilstand uden at have været repareret alt for mange gange undervejs. Vores pejlemærke her er jeres egne succeskriterier. Dermed sikrer vi, at I får værdi ud af jeres investering.

Vores mening om projektledelse

Hos IQVIA har vi en mening og viden om, hvordan projekter eksekveres bedst muligt. Det kræver både god proces, men ikke mindst også god ledelse. Til processen får vi “hjælp” af vores ‘Leverancemodel’ og til den gode ledelse har vi simpelthen bare gode og erfarne projektledere, da det er det, der skal til.

Effektiv og transparent kommunikation

Som vi ser det, så handler god projektledelse grundlæggende om at sikre, at der er effektiv og transparent kommunikation imellem IQVIA og vores kunder. Processerne er generiske og tilpasses altid til den enkelte kundens ønsker og behov. Vi sørger eksempelvis altid for at sikre, at vi fra starten har afklaret, hvilken projektmodel, der passer til såvel projektets form (og økonomi) som jeres egne ønsker omkring arbejdsprocessen.

Vandfald eller agilt…you name it, we do it!

Hos IQVIA leverer vi både projekter efter klassiske vandfaldsprincipper eller agile modeller som f.eks. Scrum med løbende delleverancer. Vi har succes med at levere efter begge typer modeller, men det er vores erfaring, at alle projekter bør nedbrydes i mindre og overskuelige faser for at sikre en løbende kommunikation og forventningsafstemning.

Certificerede projektledere

Vores projektledere har mange års erfaring fra projekter i en bred brancheportefølje og er certificeret inden for flere metoder. Alle IQVIAs projektledere bliver desuden certificeret som IPMA projektledere. Til dem, der ikke lige kender til IPMA, så er IPMA et kvalitetsstempel, der verificerer den enkelte projektleders opnåede kompetencer inden for:

  • Ledelsesadfærd
  • Metodeanvendelse
  • Erfaringsanvendelse