Man skal selvfølgelig ikke måle bare for at måle, men det kan være med til at skabe et udgangspunkt for forbedring. Fokus og mål fastlægger adfærd og mange opfatter et konkret mål som motiverende og dermed øger det præstationer. Bag ethvert godt mål bør der være et nøgletal, der indikerer, hvad der præcist skal opnås. Så spørgsmålet til dig er nu; kommunikerer I jeres organisations ambitiøse målsætninger og nøgletal?

Vi understøtter jeres mål!

Hos IQVIA arbejder vi med løsninger, der understøtter jeres performance management. Vi skaber en løsning, der gør det muligt for jer at målrette jeres nøgletal og rapporter, så de passer til lige præcis den gruppe af medarbejdere, som I ønsker. Vores mål er at skabe gennemskuelighed i jeres forretning, så I bedre kan skabe de målsætninger og den motivation, der skal være med til at styrke jeres forretning.

Lad os komme med et eksempel…
En større organisation var vant til at styre efter omsætning, men ønskede at gå over til en mere profitbaseret kultur. Til det formål havde de brug for en it-løsning, der gjorde det nemmere at følge op på disse nye mål. I tæt samarbejde med kunden leverede IQVIA en business intelligence løsning, der gav afdelingslederne noget at se til. Helt bogstaveligt. Løsningen var nemlig visualiseret i et dashboard, der gjorde det nemt for dem at følge med i deres nøgletal, hvilket gjorde det lettere for dem at følge op på deres mål. Kort sagt; de fik en løsning, hvor business intelligence fik sat strøm til ambitiøse målsætninger!