Der er altid plads til en ekstra så hvis du også gerne vil have 10% ekstra ud af konferencen så er det måske også noget for dig.

Rehfeld deltager igen i år på IHI konferencen (Quality & Safety in Healthcare) i Gøteborg d. 12/4-15/4. I den forbindelse er vi ved at arrangere et vidensdelingsarrangement for de danske deltagere, da vi havde stor succes med dette sidste år.

Hvad går sådan en aften ud på?

Vi mødes på restaurenten, Gothia Towers, som ligger i den bygning, hvor konferencen afholdes. Her faciliterer vi det vi kalder “Café deling”, com betyder, at vi deler os op i mindre grupper, også har man til opgave, at præsentere de 5 vigtigste lesson-learned pointer man har lært fra de oplæg/sessioner, man har deltaget i. Efterfølgende roterer man og besøger de andre grupper og hører om deres erfaringer. Sidst men ikke mindst spiser vi sammen og nyder hinandens selsskab resten af aftenen.

Hvornår er det?

Torsdag d. 14/4 kl. 18:00-19:45. Spisning 20:00-22:00.

Pris for spisning samt leje af lokale delt i antallet af deltagere.

Tilmelding?

Hvis du/I er interesseret, eller kender til andre, som kunne være det, så meld gerne tilbage via kontakt@rehfeld.dk senest onsdag d. 9/3.

Vi glæder os til at høre fra dig!