NU! kan du udnytte det kæmpe potentiale, der ligger i dine data ved at formidle dem intelligent og flytte dem helt ud i lommen på dine brugere. Rehfeld og Microsoft inviterer til introduktionsdag, hvor vi bringer dig up to date, og viser dig vejen til at udnytte dit potentiale. Vi henvender os både til BI professionelle og forretnings-brugere på alle niveauer. Det er med de nye værktøjer ikke længere svært at lave god visualisering.

Session 1: Power BI – Intro, opstart og teknik (1,5 time)

Bliv introduceret til Power BI fra en BI professionels perspektiv. Vi fortæller dig om det nye i Power BI platformen og viser forskellige brugsscenarier. Under denne session, vi vil konfigurere et Power BI site sammen, gennemgå de tilgængelige features og installere Power BI Designer. Du vil også lære at konfigurere Analysis Services som datakilde.

Session 2: Flyt dine data til Power BI (1,5 time)

Følg med når vi tager dig gennem BI lifecycle. Vi vil til at starte med se på, hvordan man forbereder og loader data med Power BI Designer fra Enterprise datakilder. Du lærer at lave rapporter og dashboards med Power BI Designer og direkte på Power BI sitet. Endelig viser vi dig PowerBI-appen, og fortæller dig, hvorfor vi satser på Mobil BI i fremtiden. Vi lærer dig tips og tricks til at komme i gang med din egen mobile BI-løsning.

Session 3: On-premises med DataZen (1,5 time)

Tilføjelse af Datazen til Microsoft BI Stack giver dig nye muligheder for visualisering og mobil adgang til din on-premises BI. Vi præsenterer DataZen og giver et bud på, hvordan vi ser fremtiden for Datazen i BI stacken i samspil med PowerBI

Session 4: Power BI – deepdive (1,5 time)
Kan du ikke få nok, så bliv og hør denne session, hvor vi vil gennemgå Power BI REST API for at skabe custom datases, rapporter og hvordan man direkte kan pushe data fra SQL Server og en række applikationer i sin realtime dashboards. Vi vil gennemgå de allerede tilgængelige GitHub samples, introducere APIARY snippets og vise, hvordan et simple real time dashboard kan bygges op fra bunden af.

Alle sessionerne bliver præsenteret af Régis Baccaro, Principal Consultant | Microsoft SQL Server MVP.

Vi glæder os til at se jer til en spændende dag!

Tilmeldingsfrist er den 15 juni 2015 – eller så længe der er plads. Eventet er gratis, men du skal tilmelde dig via Eventbrite – klik her!